Max Palm på Kåtotjåkka. Foto: Printscreen

Max Palm på Kåtotjåkka. Foto: Printscreen

Video

Stefan & Max Palm jagar åk i midnattssol

Två generationer passionerade skidåkare ger sig ut tillsammans för att åka det perfekta åket.

Text: Peter Nilsson • 2021-04-21 Uppdaterad 2021-04-21

“Max tyckte det var ett av hans vackraste åk han någonsin gjort”.

Filmen ”Hemma i Bergen” handlar om bergsguiden Stefan Palm och hans son Max. Tillsammans spenderar de tre dagar på Goduglaciären för att jaga åk i midnattssolen på berget Kåtotjåkka, beläget mellan Kebnekaise och Abisko.

“Hemma i Bergen” fångar deras förhållande och hur de ser på skidåkning och ett liv i bergen. Max, som är i början av sin skidkarriär, den nya världsmästaren i Freeride Junior-världsmästerskapet, och Stefan med ett helt livs erfarenhet av skidåkning från jordens alla hörn, får några sällsynta dagar tillsammans. Far och son.

Här är en film om far och son som båda följer sin passion för skidåkning.Text: Peter Nilsson • 2021-04-21
Max PalmStefan PalmVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top