Amie Engerbretson i Jackson Hole. Foto: Jeff Engerbretson

Artiklar

Filmsvepet: dans på snö och stenhårda linjer

Veckans filmsvep bjuder på cowboyåkning i Jackson Hole, stenhårda linjer och kreativitet i Riksgränsen.

Text: Anton Furuland • 2021-12-17 Uppdaterad 2021-12-19

Boots Over Brim

Åka Skidors omslagsåkare från decembernumret, Amie Engerbretson, har svängt ihop en ny film tillsammans med Sweetgrass Productions. Squaredance och cowboyvibbar samt gott om puder utlovas.

The Fifty – The Patriarch

Det börjar närma sig 50 för Cody Townsend och hans stora projekt The Fifty. I senaste avsnitt befinner han sig i Montana för att håriga linjen The Patriach.

Parkcrew i Jackson

Häng med bakom kulisserna i Jackson Hole och se vilket hårt och dedikerat jobb som ligger bakom deras park.

1000 Skis i midnattssolen

Nystartade 1000 Skis och deras team av minst sagt talangfulla skidåkare utnyttjar Riksgränsens midnattssol till fullo.

Vanishing Lines

De orörda högalpina landskapen i Alperna är hotade, i takt med att byggmästare inkräktar allt längre och expanderar skidanläggningar och deras infrastruktur. Vanishing Lines berättar historien om dessa sista orörda platser på randen av förstörelse, och rörelsen för att skydda det vi fortfarande kan. Den 20 minuter långa dokumentären, filmad i Tyrolen i Österrike, följer Patagonias snöambassadörer Lena Stoffel och Mitch Tölderer.


Text: Anton Furuland • 2021-12-17
ArtiklarCody TownsendJackson HoleVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen