William Larsson och Henrik Windstedt har lite kvalitetstid i liften.

Skidvideo

Nytt avsnitt från Windstedt Stories

Här kan du se avsnitt 14 av Windstedt Stories där Henrik Windstedt drar runt på Skutan tillsammans med William Larsson, Carl Regner och Kristoffer Turdell

Text: Anton Furuland • 2023-02-06 Uppdaterad 2023-02-06

Windstedt Stories #14 är live! Häng på när jag och William Larsson bränner runt på skutan tillsammans med Carl Regner och Kristoffer Turdell för att förbereda dem inför första stoppet på FWT! Peak Performance har helt klart det bästa teamet på touren och det är häftigt att kunna pusha några av de bästa friåkarna i världen här hemma på Åreskutan! Det blir både flatljus, störtlopp och park 🤟😃 Windstedt Stories är en produktion som följer skidåkaren Henrik Windstedt i hans vardag som professionell skidåkare. En produktion av Whiteout Pictures, filmat av Simon Sjörén.


Text: Anton Furuland • 2023-02-06
ArtiklarfilmHenrik WindstedtPeak PerformanceSkidfilmSkidvideoVideoWilliam LarssonWindstedtYoutube

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top