Åkare: Malou Peterson Foto: Matt Foley

Åka Skidor

Revelstoke, La Rosière och Jens Nyström i nya numret av Åka Skidor

Äntligen ett nytt nummer av Åka Skidor! Vad sägs om Revelstoke, La Rosière, Jens Nyström, världens bästa skidfoto och mycket mycket mer?

Text: Åka Skidor • 2023-02-08 Uppdaterad 2023-02-08

Revelstoke

På 15 år har Revelstoke i Kanada förändrats från ett samhälle på dekis till en välutvecklad skidort med två stora fördelar: Snö av yttersta världsklass och Nordamerikas största fallhöjd.

Vi bad vår ständige medarbetare Mattias Fredriksson om en personlig guidning till orten som lyfte till höjderna, tack vare sin medvetna satsning på skidåkningen.


La Rosière

Åka Skidors Art Director fick tillåtelse att lämna kontorsstolen för en stund.

Det tackade han för och tog ett besök till La Rosière för att följa påvens skidspår.Jens Nyström

Åka Skidor drog till Laax i Schweiz och mötte Sveriges största skidinfluencer Jens Nyström – skidläraren och ekonomen som skapade Stomp It Tutorials och fick långt mer än 300 000 prenumeranter på sin Youtubekanal.Zoom

Världens bästa skidfotografer levererar återigen skidfoto av yppersta världsklass. Bland annat från Engelberg, Courmayeur, Grönland och Lofoten.Skidprylar för barn

Vi tipsar om ett gäng prylar för skidåkningens yngre förmågor.


Prenumerera på Åka Skidor

Teckna din prenumeration på dintidning.se/aka-skidor

Text: Åka Skidor • 2023-02-08
ArtiklarÅka SkidorÅreguideJens NyströmLa RosièreMagasinPrintRevelstokeStomp It TutorialsTidning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen