Ta-daa. Peak Performance + Freeride World Tour = Sant.

Partnerskap

Peak Performance ny huvudsponsor av Freeride World Tour

Peak Performance och Freeride World Tour har skrivit ett nytt kapitel i deras partnerskap då det svenska företaget blir huvudsponsor för touren kommande fyra år.

Text: Åka Skidor • 2023-03-29 Uppdaterad 2023-03-29

Senaste 15 åren har Freeride World Tour vuxit sig starkare och starkare och det även internationellt. Parallellt har Peak Performance utökat sitt engagemang på flera olika plan inom friåkning.

Till exempel har man varit den officiella partnern för skidkläder på touren sedan 2016 och vinnare av FWT är med i Peak Performance Ski Team – bland annat de just korade världsmästarna för 2023, Justine Dufour-Lapointe och Valentin Rainer.

Sara Molnar på Peak Performance och Freeride World Tours boss Nicolas Hale-Woods är glada över det utökade samarbetet.

Nu satsar man alltså ytterligare och Peak Performance blir från med säsongen 2024 huvudsponsor av Freeride World Tour. Avtalet sträcker sig kommande fyra åren och Peak Performance och Freeride World Tour ska då gemensamt knega på för utveckla sporten och få communityt att växa.

– Vi hör hemma på Freeride World Tour. Friåkning har varit kärnan i vårt varumärke sedan vi grundades 1986, så att stötta sporten på den här nivån är naturligt för oss. Tillsammans kommer vi att sträva efter att stärka Freeride World Tour och hela sporten ytterligare och samtidigt jobba med viktiga frågor som hållbarhet, mångfald och inkludering, säger Sara Molnar, VD på Peak Performance.


Text: Åka Skidor • 2023-03-29
ArtiklarFreeride World TourFWTFWT 2024PartnerskapPeakPeak PerformanceSara Molnar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen