5fd93211b8613

Nyheter

Anja åker Head

Efter åtta år med skidor, pjäxor och bindningar från Salomon byter Anja Pärson nu sponsor till Head.

Text: Åka Skidor • 2008-05-09

De sista vintrarna har det varit mycket gnäll från Anja om sin utrustning när klockan har sprungit iväg jämfört med konkurrenterna.

När Anja bytte till Salomon från Elan var det ett lyft. Hon kom hon ett team fullt med stjärnor, bland annat Janica Kostelic. På slutet har Salomons fokus flyttats bort från alpin racing och har inte fått någon draghjälp av någon annan tjej i yppersta eliten vid materialtester. Men nu är det Head som gäller, märket som den totale världscupvinnaren Bode Miller, vinnaren av störtloppscupen Didier Cuche och Sarka Zahrobska, slalomvinnare i Åre VM, åker på.

Anja åker Head
Anja åker Head


Text: Åka Skidor • 2008-05-09
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206