5fd93243171b3

Nyheter

Free Radicals är tillbaka

Nu kan alla älskare av rå rock'n'roll-skidåkning börja längta till början på november. Efter ett års uppehåll kommer Free Radicals med en ny film: Satisfaction Guranteed.

Text: Åka Skidor • 2008-08-13

Jajamensan fattas bara, dom fria radikalerna är tillbaka efter ett års uppehåll, och det med besked. Stärkarna är uppskruvade till 11, ena benet på medhörningen och högerhanden dunkar i takt med baskaggarna. Årets film, Satisfaction Guaranteed, är den sjunde i ordningen och kommer att rocka hårdare än hårt med den kanske starkaste rollistan någonsin. Med gräddan av Sveriges, och världens, bästa friåkare i åkarlistan är vi helt säkra på att ni blir nöjda: Jon Olsson, Henrik Windstedt, Jon Larsson, Sverre Liliequist, Marja Persson, Niklas Karlström, Johan Jonsson, Emmanuel Hedvall, Sebbe Garhammer och Magnus Loo är årets sjukt starka åkaruppställning. Premiären sker på traditionsenligt vis i Göteborg den 1 november.

Och som ett extra distat gitarrpålägg kommer Åka Skidor att ge ut en specialutgåva om Free Radicals senare i höst där DVD:n följer med. Håll utkik!

Free Radicals är tillbaka
Free Radicals är tillbaka


Text: Åka Skidor • 2008-08-13
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top