5fd932531056c

Nyheter

Jackson Hole Air Force blir film

Jackson Hole Air Force är en av skidvärldens mest mytomspunna undergroundrörelser. I snart 30 år har de gäckat skidpatruller och paragrafryttare i Nordamerikas vildaste skidort. Nu kommer det en film om dem.

Text: Åka Skidor • 2008-09-01

Swift, silent, deep är det klassiska mottot som i snart 30 år drivit en grupp skidåkare att bryta mot regler och avspärrningar i Jackson Hole. Doug Coombs, Micah Black, “Captain” Billy Wilson, John Verdon, “Sick-Rick” Armstrong, Jason Tatttersall, Todd och Steve Jones, är några av åkarna som varit med och odlat myten under årens lopp. Nu i höst släpps en film om JHAF av ett litet filmbolag kallat SSD Productions. Men en inte alltför kvalificerad gissning är att det är Jackson-baserade Teton Gravity Research som ligger bakom filmen som är äkta godis för alla älskare av tvättäkta dirtbag/skibumkultur.

Kolla in trailern här »

Jackson Hole Air Force blir film
Jackson Hole Air Force blir film


Text: Åka Skidor • 2008-09-01
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top