5fd932901203b

Nyheter

Exklusiva skidresor

Reseföretaget Xtravel satsar vidare och lanserar ett koncept med helt skräddarsydda och exklusiva skidresor.

Text: Åka Skidor • 2008-11-05

Personerna bakom Xtravel Exclusive har tillsammans många års erfarenhet av serviceyrken i alpin miljö och avancerad skidåkning. Niclas Ferin har arbetat inom hotell och restaurang samt guidat grupper i Alperna och Ryssland. Joakim Käller har liknande bakgrund och gjorde 2007/08 en uppmärksammad skidresa runt jorden, Vertical Way Around. Anders Norin var tidigare sponsringsansvarig på Peak Performance men arbetar numera som konsult. Eric Asmussen driver resebolaget Xtravel, under vilket Xtravel Exclusive verkar.

Xtravel Exclusive vänder sig till mindre grupper som vill unna sig unika skidupplevelser. Resorna är anpassade efter kundens önskemål; oavsett om man söker lyx, pudersnö, äventyr, genuina miljöer, kulinariska upplevelser eller en kombination av allt. Xtravel Exclusive planerar alla resor efter kunden. Ingen resa ska vara den andra lik, allt sker på en personlig nivå.

– Alla vi bakom Xtravel Exclusive brinner oerhört starkt för skidåkning, det i kombination med tillsammans över 40 års erfarenhet i världens alla berg gör att vi tror oss kunna ge resenären något äkta och fantastiskt – helt enkelt den bästa tänkbara skidresan. Grundidén är att paketera och dela med oss av vår kunskap och den passion vi själva känner, säger Anders Norin som spenderat många år i Chamonix.

– Xtravel Exclusive med dess unika anpassade resor för mindre grupper blir en ny gren inom företaget. Jag känner att det finns ett tomrum på marknaden för denna typ av resor med extra hög nivå av service och kunskap, säger Eric Asmussen, VD och grundare av Xtravel.

Exklusiva skidresor
Exklusiva skidresor


Text: Åka Skidor • 2008-11-05
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top