5fd9329449f52

Nyheter

Snö. Det börjar närma sig …

Som vanligt vid den här tiden på året börjar rapporterna om säsongens första snöfall och öppning av liftar ramla in. Först att öppna i stor skala är Snowbird i amerikanska Utah som öppnade redan i fredags. Imorgon är det Skandinaviens tur när Trysil öppnar för säsongen.

Text: Åka Skidor • 2008-11-13

Utah skryter som bekant med devisen “the greatest snow on earth”, och när man kollar in bilderna från öppningsveckan så är det väl bara att böja på huvudet och hålla med. Knädjupt, fluffigt puder redan i början på november. Det är nästan så man funderar på att emigrera…
www.snowbird.com

Betydligt närmare ligger norska Trysil och där brummar man igång liftarna imorgon, fredag den 13. Två liftar kommer att rulla; Fjellekspressen och Eventyr och två backar. Dessutom bjuds det på skidtest, tävlingar och premiär på Trysils eget online-spel, Trysil Big Air.
www.skistar.com/trysil

Snö. Det börjar närma sig ...
Snö. Det börjar närma sig ...
Snö. Det börjar närma sig ...


Text: Åka Skidor • 2008-11-13
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top