5fd932a21e91d

Nyheter

PK Hunder vann hopptävlingen på Stadion

Det blev norsk seger i King of Style på Stockholms Stadion i helgen inför en storpublik. Kolla in sammandraget här.

Text: Åka Skidor • 2008-11-24

Det blev dundersuccé för stadstävlingen Winter Jam på Stockholms Stadion i helgen. Sammanlagt kom det cirka 20 000 åskådare för att kolla på hopptävling inne på den gamla olympiaborgen, vilket är fantastiskt bra. Vintern hade påpassligt nog kommit till Stockholm med en decimeter snö på marken och minusgrader i luften och gav lite extra vinterkänsla.

Fyra svenskar kvalade in till finalen; nykomlingen Henrik Harlaut, Oscra Scherlin, Jacob Wester och storfavoriten Jon Olsson. Det stod tidigt klart att slutsegern skulle stå mellan Jon Olsson och norrmannen PK Hunder. Olsson körde med sina dubbelflippar, bland annat en ny variant som han själv kallar Olsson-Flip. Hunder körde på maximalt med stil och hans segerhopp, en Double Cork 1260, var något av det mäktigaste som skådats.

PK Hunder vann hopptävlingen på Stadion
PK Hunder vann hopptävlingen på Stadion
PK Hunder vann hopptävlingen på Stadion


Text: Åka Skidor • 2008-11-24
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top