5fd9314a9ebb6

Nyheter

CNN imponerade av Åre

När Åre hastigt fick rycka in som reserv för helgens världscupstävlingar fick flera internationella medier upp ögonen för den nya värdorten.

Text: • 2014-12-15 Uppdaterad 2020-12-16

Många medier har rapporterat om snöbristen i Alperna och flytten av världscupstävlingarna till Åre. 

CNN tog ett längre steg och åkte till Åre inför helgens världscupstävlingar och följde med funktionärerna i förberedelserna.

“Vem ringer du i en krissituation? Om de är en skidort man kan lita på snömässigt såhär års är det Åre”, säger reportern i inslaget.

Läs även: Åre tar över världscupstävlingar
Läs även: Sveriges bästa skidort framröstad

Imponerande är att så många människor engagerat sig ideellt och snabbt såg till att världscupstävlingarna i Åre kunde bli av.

Historisk seger i damernas slalom i Åre
Läs även: Sara Hector slog till på hemmaplan

Missa inte det bästa från skidvärlden!
Ja tack, jag vill prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev.
Text: • 2014-12-15
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top