5fd9312a7effb

Nyheter

Köp Tom Cruises fjällstuga

Tom Cruise säljer sin enkla fjällstuga i Colorado. Huset är beläget mitt i ett naturreservat och har allt du behöver: nio badrum, sju sovrum, tennisbana, basketplan, hockeyrink och självklart med egen helikopterplatta och privat flygplats. Utropspriset ligger på endast 477 miljoner kronor.

Text: Rasmus Blom • 2015-01-15 Uppdaterad 2020-12-16

Nu har du chansen att köpa Tom Cruises stuga i Colorado. Huset är beläget mitt i ett enormt naturreservat, 12 minuter från staden Telluride, med en storslagen utsikt över omgivningens 4000 meter höga toppar.

Telluride har blivit utsedd till Nordamerikas bästa skidort av Condé Nast Traveler.

Köp Tom Cruises fjällstuga

Huset beskrivs som ett enfamiljshus trots sina nio badrum och sju sovrum. Å andra sidan behöver tjänstefolket någonstans att bo. Gästerna placeras med fördel i det stora gästhuset med tre badrum och tre sovrum en bit från huvudbyggnaden. Anläggningen har även egen helikopterplatta och privat flygplats. Dessutom får du bibliotek, gym, tennisbana, basketplan och ishockeyrink.

Köp Tom Cruises fjällstuga
Världens modernaste "fjällstuga"
Köp Tom Cruises fjällstuga

Oprah Winfrey spelade in ett avsnitt av sin talkshow med Tom Cruise i huset 2008.

Köp Tom Cruises fjällstuga
Alpboende utan gränser

Det är auktionsbyrån Sotheby’s International Realty som nu har fått uppdraget att sälja egendomen. Utropspriset ligger på 59 miljoner dollar.

Köp Tom Cruises fjällstuga
Här är världens bästa skidhotell 2014
Köp Tom Cruises fjällstuga
7 härliga fjällhotell

Text: Rasmus Blom • 2015-01-15
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen