Foto: Snowboard Team Sweden

Nyheter

Fyra svenskar tävlar i Innsbruck

Några av Sveriges bästa snowboardåkare är på plats för att tävla i big air-tävlingen Air & Style i Innsbruck, som går av stapeln i dag.

Text: • 2015-01-16 Uppdaterad 2020-12-16

Fyra svenskar är med i tävlingen: Måns Hedberg, Niklas Mattsson, Sven Thorgren och Tor Lundström. 

24 åkare är med totalt och kör mot varandra i kvalet med tre åk var, där de två bästa åken räknas. Sedan går topp 16 vidare till finalen som hålls i morgon, lördag. Precis som i kvalet kommer domarna att räkna ihop de två bästa av åkarnas tre åk.

Vid senaste big air-tävlingen Air & Style i Peking, i början av december, placerade sig Niklas Mattson bäst av svenskarna med sin sjunde placering.

Här kan du streama tävlingen live.

Fyra svenskar tävlar i Fågelboet i Peking

Här är en förhandstitt av Air & Style i Innsbruck.

Norge knep hela prispallen
Se Sven Thorgrens feta edit från Stubai

Text: • 2015-01-16
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen