5fd93107b291d

Nyheter

Bo i kabelliften 2700 m.ö.h. i Courchevel

Försäkra dig om att bli först upp på berget – övernatta i kabelliften.

Text: • 2015-01-29 Uppdaterad 2020-12-16

Vad gör du den 6e mars? Lust att slagga 2 700 meter upp i luften och bli först med att lägga de första svängarna i den franska skidorten Courchevel?

Just nu pågår en tävling där man kan vinna en övernattning i kabelliften. Den kommer att förvandlas till ett vardagsrum för fyra personer med en stor säng, soffa, matta och gardiner. Varm glögg och en typisk fransk alpmiddag på toppen av berget Saulire i Courchevel ingår också i vinsten.

Världens modernaste "fjällstuga"
SKI DE LUXE – MEGEVE

”Detta är perfekt för de som söker ett annorlunda boende och går hand i hand med äventyr som de flesta bara får uppleva en gång i livet”, säger säger Even Heggernes, Nordenchef på Airbnb.

Efter en natt på toppen kan ni se fram emot att ha pole position och lägga de första spåren i pisten eller i den legendariska nedfarten, Combe de Sauilire, känd för sin enkla och lättillgängliga offpist.

Tom Cruises fjällstuga är till salu

”Bo i en lift” är det senaste boendet i ”A Night At”-konceptet från Airbnb, som möjliggör boenden på platser som aldrig tidigare varit tillgängliga att bo på. 

För att vinna detta once-in-a-lifetime boende gå in på airbnb.se och tävla. Resan t/r till Frankrike ingår i vinsten.

7 Sköna skidhotell i Alperna
Alpboende utan gränser
100 heta skidresetips

Text: • 2015-01-29
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen