5fd931058d44c

Nyheter

Åka Skidor slår trafikrekord

Vecka tre var den starkaste någonsin för Åkaskidor.se – nästan 40 000 skidälskare hittade till sajten.

Text: Thomas Eriksson • 2015-01-30 Uppdaterad 2020-12-16

– Nu större än någonsin

Stort grattis Linnéa Olsson, webbredaktör på Åka Skidor! Hur känns det?
“Tack! Det känns himla gött! Väldigt roligt att fler och fler hittar till vår sajt!”

Sajten lanserades så sent som i november förra året – hur kan det redan gå så bra?
“Vi hade en ‘vilande’ hemsida innan och jag vet att många har gått och väntat på att Åka Skidor ska få en riktig sajt där det händer massa saker. Redaktionen hade jobbat upp en bra grogrund med många följare på vår facebook-sida så det underlättade arbetet en hel del. Jag har jobbat med sajten i snart tre månader och ser hur intresset för den växer hela tiden. Det känns fantastiskt kul och jag jobbar för att fler ska känna till oss och hitta oss på webben.”

Vad är läsarna mest intresserade av?
“Många går in för att drömma sig bort från vardagen. De vill se någon schysst video, ta del av resetips eller råd vid köp av ny utrustning och lära sig något nytt som till exempel Åka Skidors teknikskola, den är det många som har läst, likaså pjäxguiden. De vill läsa om eldsjälar, sedan vill många se videos där det händer något oväntat eller videos som bara är riktigt snygga. Vissa inlägg hos våra bloggare sticker iväg rejält också, så det är en ganska stor bredd på vad folk gillar.”

Åka Skidor slår trafikrekord
Linnéa Olsson tycker att siffrorna är ett glädjande besked.

Vilken är din sämsta skidresa någonsin?
“Kan man ha en dålig resa när man ska iväg och få åka?! Det är väl endast vädret som har spökat i sådana fall. Jag har nog inte haft någon dålig resa, varit sjuk, blivit av med bagage eller haft något mardrömsscenario, peppar peppar…”

Vilken skidort drömmer du om att åka till?
“Japow! Jag blir snart galen av alla Japanvideos som jag har lagt ut på sajten, den ena fluffigare än den andra.. Gaah!”

Tipsa om något på sajten som vi inte får missa!
“Alla välskrivna resereportage! I dagarna publicerar vi Åka Skidors lavinskola av Jimmy Odén, som tidigare publicerats i tidningen. Den är i fyra delar och förutom att det är oerhört viktig information att ta del av, så är det även lika viktigt att fräscha upp och repetera sina kunskaper för alla de som tycker att de redan kan.”

Namn: Linnéa Olsson
Ålder: 30
Bor: Stockholm

Åka Skidor på sociala medier:
Facebook: https://www.facebook.com/akaskidor
Instagram: @akaskidormag
Twitter: @akaskidor


Text: Thomas Eriksson • 2015-01-30
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top