Åkare: Rebecka Eriksson Foto: Anna Öhlund

Nyheter

Vill du testa skidor åt oss?

Är du tjej och vill hjälpa oss att testa nästa års skidor ihop med Åka Skidor och InspireUs? Hör av dig, för vi letar nämligen efter just dig.

Text: Åka Skidor • 2015-03-15 Uppdaterad 2020-12-16

Vill du bli en av Åka Skidors skidtestare? Under två dagar har du möjlighet att tillsammans med ett gäng andra peppade kvinnor teståka nästa års skidor i kategorin allmountain/freeride. Tillsammans med InspireUs hjälper vi stora delar av Sveriges kvinnliga skidåkare med nästa års skidköp och du kan visa dom vägen fram till deras nya älsklingar! 

När: 23-24 mars
Var: Åre (vi bjuder på lunch, skönt häng och en prenumeration på Åka Skidor)
Hur: Du skickar ett mail med några korta rader om vad du är för typ av skidåkare, din längd, vikt och ålder till inspireus@live.com senast den 18 mars. 

OBS – Begränsat antal platser!


Text: Åka Skidor • 2015-03-15
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen