5fd93077de7fa

Nyheter

Vinn skidprylar på Winter Show!

Om du är i Stockholm i helgen, titta förbi Winter Show i Kungsträdgården och hälsa på i Åka Skidors tält. Som bonus kan du vinna ett par skidor eller goggles.

Text: Tobias Liljeroth • 2015-10-16 Uppdaterad 2020-12-16

Till helgen är det alltså upplagt för skidmässan Winter Show i Kungsträdgården i Stockholm och Åka Skidor finns självklart på plats. Kom förbi vårt tält och kolla in en grym fotouställning med några av Mattias Fredrikssons bästa bilder, köp eller förnya din prenumeration. Eller tävla och vinn några av vinterns bästa skidprylar!

Nordica Enforcer
En sjukt fartstabil all mountain-skida med 100 millimeters midja. Testfavorit i Åka Skidors all mountaintest i år.

K2 Luv Struck
Damskida från K2 med 80 millimeter under foten som funkar perfekt över hela berget, men kanske trivs som allra bäst i pisten.

Bliz Carver
Grymma goggles från svenska Bliz. Din ultimata partner för perfekt sikt på berget!

Vi ses i helgen!

wintershow.se

Vinn skidprylar på Winter Show!
Izzy Lynch i Mica Heli. Foto: Mattias Fredriksson

Stilla snö-begäret med helgens skidmässor


Text: Tobias Liljeroth • 2015-10-16
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top