5fd93059e8b3c

Nyheter

November med Åka Skidor

Åka Skidors novembernummer är ditt ljus under den mörka årstiden. 132 sidor med fantastisk skidåkning i både Alperna och fjällen. Och den kanske viktigaste artikeln som vi någonsin publicerat.

Text: Tobias Liljeroth • 2015-11-03 Uppdaterad 2020-12-16

Vi vet, november kan vara blött, mörkt, tjurkallt och … alldeles fantastiskt. Om du står på snö vill säga. Eller sitter med det nya numret av Åka Skidor i handen. I dagarna landar vårt novembernummer i en brevlåda nära dig. Om du inte redan är prenumererar på Sveriges snöigaste skidtidning, se då till att göra det direkt här.

November med Åka Skidor

Jotunheimen Haute Route

Åka Skidor smetade på stighudarna och drog ut på en femdagarstur i Norges högsta fjällområde Jotunheimen. Målet var Stian Hagens projekt att skapa en Skandinavisk haute route. Bergstoppar på över 2000 meter mixat med riktigt bra åkning är receptet för en omedelbar klassiker.

November med Åka Skidor

Åka Khedor

Afghanistan och Åre – två världar så olika att det kunde skilja ett universum mellan dem. Men vad händer när man tar ett gäng invandrarungdomar och sätter dem på snö? Åka Skidor upplever integration på ett helt nytt sätt och hur de kulturella skillnaderna snart löses upp. En story om Sverige idag och en av vår tids viktigaste frågor.

November med Åka Skidor

Snövember

Det är (snart) dags. Dags att sätta skidorna mot snön och sluta drömma. Vi ger dig tips hur du gör för att överleva den värsta snöabstinensen och får en perfekt säsongsstart. I fjällen eller Alperna.

November med Åka Skidor

Airolo

På andra sidan Gotthardtunneln ligger Airolo, en liten puderhåla som hamnat i skuggan av sina betydligt mer kända kusiner på andra sidan tunneln. Men åk dit när det snöat och du kommer inte att ångra dig. Tvärtom.

November med Åka Skidor

Tjejprylar

Vårt kvinnliga prylorakel har plockat ut 15 av vinterns bästa prylar för tjejer som inte nöjer sig med annat än det bästa.

November med Åka Skidor

Stompa med Reine

Att hoppa klippor är en av skidåkningens yttersta utmaningar. Vem är bättre att ge råd om denna konstart än världsmästaren i friåkning, Reine Barkered?

Prylguiden är här!


Text: Tobias Liljeroth • 2015-11-03
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen