Nyheter

Läkare gripen efter misshandel av 12-årig skidåkare

En 44-årig narkosläkare i New Jersey greps av polis under Valentines Day efter att ha misshandlat en 12-årig skidåkare.

Text: • 2016-02-18 Uppdaterad 2016-02-18

Incidenten skedde under Valentines Day i Mountain Creek i New Jersey. Den 44-årige narkosläkaren var ute och åkte skidor med sina barn när en 12-årig skidåkare råkade åka in i ett av barnen.

Läkaren ska då ha slagit pojken över munnen man handen samt slagit honom med sin stav. I ett uttalande av Keith Kimkkowski, polis i Vernon, ska pojken har synliga skador när polisen väl kom till platsen. 

Trots de grova anklagelserna hävdar läkaren advokat, Robert Dunn, att händelsen bara är ett missförstånd.
– Min klient hade inte för avsikt att skada den unge mannen, säger Dunn till NJ.com.

Narkosläkaren är anhållen och misstänkt för bland annat andra gradens grov misshandel. Om han fälls kan han potentiellt förlora sin legitimation att praktisera i New Jersey. 

Skidåkare som puttade snowboardåkare gripen


Tappade pistol i krasch – återfunnen bland hittegodset


Text: • 2016-02-18
NyheterUSA

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen