5fd92f876b2ba

Nyheter

Vinterns skidtestarhelger satta

Skidtestarhelgerna brukar vara populära events. I november och december är äntligen dags igen att under fyra helger på tre svenska orter testa nästa säsongs bästa skidor från ett stort antal varumärken.

Text: Mattias Björklund • 2016-10-26 Uppdaterad 2016-10-26

Det har blivit en allt mer populär tradition. Att under ett antal helger få tillgång till de mest spänannde skidnyheterna för nästa säsong, redan den här säsongen. Det är dags att boka in årets Skidtestarhelger!

Med start i Vemdalen 24-27 november visar den svenska skidbranschen upp sina bästa och roligaste produktnyheter för nästa säsong.

Medverkande varumärken i år hittills: Armada, Atomic, Black Crows, Black Diamond, Blizzard, Carrera, Cmd, Dynastar, Elan, Extrem, Fischer, G3, Giro, Head, K2, Leki, Line, Nordica, Oakley, Rossignol, Salomon, Scott, Stöckli och Völkl.

Observera att det varierar vilka varumärken som medverkar vid vilka helger. För komplett program se Skidtestardagarnas webbsida.

Just nu finns 68 olika skidmodeller listade till första testhelgen. Förutom massor med skidmodeller kommer det även att finnas ett stort antal olika hjälmar och goggles från Giro och Scott att hårdtesta.

Allt som behövs för att testa utrustningen är att du har pjäxor, stavar och ett leg eller körkort med dig. Efter att du legitimerat dig så ställer varumärkets tekniker in bindningarna så att de passar dina pjäxor. Sedan är det bara att ge sig ut, testa nästa års grejer och njuta!

SkiStars skidtestarhelger
Vemdalen 24–27 november
Sälen 1–4 december
Åre 8–11 december
Vemdalen 29-0 december

Skidtestardagarna är ett initiativ från Svenskt Sportforum i samarbete med Skistar och Freeride.se


Text: Mattias Björklund • 2016-10-26
NyheterSkidtestÅreHemsedalVemdalen

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen