5fd92f2db2c78

Nyheter

Åka Skidor presenterar: Untracked Film Tour

I höst händer det. Untracked Film Tour kommer att gå land och rike runt för att visa det bästa av årets nya skid- och snowboardfilmer. Vi på Åka Skidor välkomnar alla till en insnöad kväll fylld av inspiration och härligt umgänge på fem olika orter.

Text: Åka Skidor • 2017-09-09 Uppdaterad 2020-12-16

Untracked Film Tour kommer att visa de senaste och bästa filmerna med skidåkning och snowboard från både de stora produktionsbolagen och skandinaviska filmskapare. Förutom filmer kommer festivalen att erbjuda ett fullspäckat program med chansen att spana in och vinna det nyaste i utrustningsväg inför vintern och häng med åkare, filmare och andra likasinnade. Allt under samma tak en mörk höstkväll för att umgås, smida planer och bygga upp pepp inför vintern.
Utöver detta kommer det dessutom finnas möjlighet att delta på flera andra kringarrangemang som bland annat lavinkurser och träningspass med åkare från Freeride World Tour.

Initiativtagaren och personen bakom turnén är Åka Skidors nyblivna webbredaktör Gabriella Edebo, en skidåkande mångsysslare som för ett år sedan drog ihop en filmkväll i Stockholm och nu bestämt sig för att ta festivalen även till resten av landet.

”Det kändes som att det fattades den här typen av tillställning i Sverige så det ska bli riktigt kul att göra det hela till en turné så att fler delar av landet kan få ta del av filmvisning i det stora formatet.”

Åka Skidor presenterar: Untracked Film Tour

 

Turnén kommer i år att besöka Stockholm, Umeå, Göteborg och skidtestarhelgerna i Vemdalen och Åre.

Programmet för kvällen kommer att släppas allt eftersom under hösten och kommer att bjuda på allt från bottenlöst puder, branta linjer och udda skid-destinationer till kreativitet i park, backcountry och urbana miljöer och mycket mer. En blandning och urval av det bästa i filmväg med något för alla är målet.
På plats under kvällarna kommer det även att finnas åkare, filmproducenter och ett antal vintersport-relaterade företag och organisationer som Protect our Winters och Skiers Left.

Biljettsläpp kommer att ske den 15e september och fram till den 30/9 kan du köpa din biljett till Early Bird-pris.

Mer info om turnén hittar du på hemsidan untrackedfilm.com och på Facebook.

 


Text: Åka Skidor • 2017-09-09
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen