Foto: ISPO Munich 2017

Nyheter

Följ oss live från ISPO!

Idag drar världens största sportmässa kallad ISPO igång i München. Åka Skidor är såklart på plats och rapporterar live om nästa års största nyheter. Följ oss på hemsidan och Instagram.

Text: Gabriella Edebo • 2018-01-28 Uppdaterad 2020-12-16
Följ oss live från ISPO!
Nästa års hetaste nyheter på ingång i ett flöde nära dig. Foto: ISPO Munich 2017

ISPO arrangeras för femtioelfte gången och är världens största mässa inom sport och outdoor. Varje år samlas tusentals utställare från varumärken, fabriker och leverantörer av allt från textiler och vattentäta membran till dragkedjor och innovativa tryckknappar under samma tak. Allt för att presentera sina senaste nyheter för omvärlden med förhoppningar att knyta lite nya kontakter, smörja på sina gamla lite och kanske dra till sig några nya kunder. Och så ska branschen också passa på att dricka lite öl efter mässhallarna stängt såklart.

Följ oss live från ISPO!
Allt i utrustningsväg, från hårdvara till kläder. Foto: ISPO Munich 2017

Åka Skidor är på plats med chefredaktör Tobias och webbredaktör Gabriella som kommer att göra sitt bästa för att direktrapportera de allra smaskigaste nyheterna inför nästa vinter.

Håll utkik här på hemsidan och Facebook, och se framförallt till att följa @akaskidormag på Instagram för att på en tjuvkik på nästa års skidor, pjäxor, mjukvara och all annan tänkbar utrustning för skidåkarbruk.

Instagram-stories utlovas för att visa mässans galenskap och nylanseringar live från München.

Vad vill du se från ISPO? Kommentera på Facebook eller Instagram eller skicka ett DM på insta och berätta!

Följ @akaskidormag på Instagram


Text: Gabriella Edebo • 2018-01-28
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top