Foto: Peak Performance

Nyheter

Lyckat lanseringsevent av Mystery

Tack för ett lyckat lanseringsevent för det nya Mystery-stället igår kväll i Peak Performance-butiken i centrala Stockholm, där även vinnaren av ett ställ annonserades ut.

Text: Gabriella Edebo • 2018-10-26 Uppdaterad 2020-12-16
Lyckat lanseringsevent av Mystery
Foto: Peak Performance

Kön ringlade sig lång på Biblioteksgatan utanför Peak Performance stora flaggskeppsbutik. Väl där inne bjöds det på välkyld dryck från Nordic Kiwi Brewers, lite snacks, härlig stämning och bra erbjudanden i butiken samt en sneakpeak på det helt nya stället kallat Mystery.

På plats fanns även hela del lilla redaktionen från Åka Skidor med chefredaktör Tobias, art director Tobias och webbredaktör Gabriella, samt ett gäng av Peaks sponsrade åkare, bland annat Carl Regnér, Kristofer Turdell, Lucas Stål Madison och Henrik Windstedt, som varit med och utvecklat och åkt i stället och berättade lite mer om det.

Lyckat lanseringsevent av Mystery
Foto: Peak Performance

Vinnaren av ett helt nytt ställ av modellen Mystery som vi tidigare i veckan hade en tävling uppe för här på åkaskidor.se blev Sarah Georgsson.

De rätta svaren ser du här nedanför.


Text: Gabriella Edebo • 2018-10-26
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen