Foto: Emrik Jansson

Nyheter

Årets friåkningsevent: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Den 31 mars till 3 april intar vi Åre för några riktigt fullmatade dagar med friåkning i fokus. Häng med och åk skidor tillsammans med friåkarproffs, testa ny utrustning, finslipa skidtekniken, lär dig ta den perfekta skidbilden och mycket mer.

Text: Åka Skidor • 2018-12-05 Uppdaterad 2021-12-07

Åka Skidor bjuder in till tre fullmatade dagar i Åre med friåkning i fokus den 31 mars till 3 april.

Vi kommer att åka skidor tillsammans med friåkarproffs, testa ny utrustning, finslipa skidtekniken och bygga ut kunskapsförrådet med lavinsäkerhet och mycket mer. Några av landets mest meriterade guider tar med oss för att gå på topptur och att utforska terrängen i närområdet och en av våra bästa svenska skidfotografer lär oss ta den perfekta skidbilden. Kvällstid hänger vi på TOTT hotell där vi äter god mat tillsammans, lyssnar på inspirerande föreläsningar och ser på skidfilm. 


Årets friåkningsevent: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days
Legenden Sverre dyker upp under veckan. Foto: J Lindeberg / Mattias Fredriksson

Haglöfs Åka Skidor Freeride Days är ett nytt koncept som för andan vidare från vårt tidigare event Ski Camp. Grundtanken att få åka skidor och umgås tillsammans med våra läsare lever vidare men nu tra vi steget att bland annat rikta in oss ännu mer mot framförallt friåkning och topptur.

Sverre Liliequist gästar Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Sverre kommer hålla i guidade grupper, inomhuspass med styrka för skidåkare samt inspirera oss med en föreläsning. Vi kommer med andra ord få chans att hänga med honom alla dagar under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days.

Årets friåkningsevent: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days
Filmkväll under Åka Skidor Freeride Days. Foto: Kevin McHugh

Untracked Film Tour på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Untracked Film Tour är självklart en given programpunkt på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days. Med Gabriella Edebo som presentatör blir vi bjudna på en specialupplaga av festivalen med spännande skidfilmer.

Håll utkik för mer info om eventet framöver och missa inte biljettsläppet som sker den 10 december.

Mer info hittar du på akaskidorevents.se

Vi ses i Åre 31 mars – 3 april!

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour


Bildbomb från Åka Skidor Ski Camp 2018


Text: Åka Skidor • 2018-12-05
NyheterÅka SkidorÅka Skidor Freeride DaysÅka Skidor Ski CampEvent

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen