Foto: Skistar

Nyheter

Ski Test Weekends 2020 inställda

Skistar meddelar idag att de traditionella skidtesten ställs in på samtliga av Skistars anläggningar. Orsak? Covid-19.

Text: Peter Nilsson • 2020-09-28 Uppdaterad 2021-08-19

Idag kom till slut beskedet om att de traditionella skidtesten kommer att ställas in i år. Skistar meddelar tillsammans med branschföreningen Svensk Sportforum idag att man inte fått något undantag från de regler som begränsar sammankomster till maximalt 50 personer. De traditionella skidtesterna kommer därför att ställas in på samtliga Skistars anläggningar.

2020 års skidtestardagar är inställda!
24 september kom besked från myndigheterna om att vi inte fick någon lättnad på…

Posted by Skidtestardagar.se on Monday, September 28, 2020

Skidtesten har sedan länge betytt starten på skidsäsongen. Under tre veckor i rad brukar represententanter från en stor del av skidbranschen presentera årets nyheter på en Sverigeturne på orter som Sälen, Vemdalen och Åre. I år hamnar fokus istället på att corona-säkra driften av skidanläggningarna. Förhoppningsvis kommer det att vara möjligt att testa skidor på något annat sätt senare under säsongen. 

Åka Skidors ovanligt grundliga test av årets nya skidor är däremot inte inställt, utan kommer i Prylguiden senare i höst. Fullt av alla vinterns nyheter. Rakt ner i din brevlåda.

Skidtest 2020: vinterns bästa damskidor


Skidtest 2020: Vinterns bästa all mountain-skidor


Skidtest 2020: De bästa skidorna för topptur


Text: Peter Nilsson • 2020-09-28
NyheterÅreSälenVemdalen

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen