5fd914d377382

Nyheter

Åka Skidor nominerad till Årets Tidning

Åka Skidor är nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets Tidning av Publisherpriset. Hatten av!

Text: Peter Nilsson • 2020-10-13 Uppdaterad 2021-12-07

Idag slår vi oss lite på bröstet och sträcker lite extra på ryggen. Åka Skidor har blivit nominerade till Årets Tidning av det rikstäckande och branschomfattande Publishingpriset. (Och då har de inte ens sett Prylguiden som inom kort dumpar ner i brevlådorna med Sveriges bästa skidtest. Tänk vad de ska säga när de ser den!)

Här kommer en kort beskrivning av tävlingen:

Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling. 

Tävlingsbidragen granskas inom ett flertal bedömningsområden: textinnehåll, visuella inslag, form, regi, användbarhet, tryckkvalitet.

Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier.

 

Åka Skidor nominerad till Årets Tidning

Vi bugar, bockar, niger och lyfter på pälsmössan för den fina utmärkelsen. Det här var minsann en bra uppväxling i försäsongen! Vi är nominerade till Årets Tidning och det är inte ens november än. En kanonstart på vintersäsongen. Nu lägger vi i en växel till. Vintern är på väg och vi är mer taggade än någonsin!

Åka Skidor nominerad till Årets Tidning

La Grave är Alpernas vildaste skidort


Filmer för veckan – Utvalda för dig


Dennis Wuttichai från Thailand – Kittelfjälls mest passionerade skidåkare


Text: Peter Nilsson • 2020-10-13
NyheterÅka Skidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen