Lavinkurser i Stockholm

Lavinkurser i Stockholm

Lavinkunskap

Uppfräschning av lavinkunskaper i Stockholm

Nu erbjuds lavinkurser i Stockholm varje tisdagskväll i mars månad. Passa på att fräscha upp dina kunskaper under ett kvällspass i Flottsbro.

Text: Peter Nilsson • 2021-02-25

Allt fler åker med modern lavinutrustning i ryggsäcken. Men handen på hjärtat, hur ofta tränar du på att använda den?

Den frågan ställer sig gänget bakom lavinkurs.com. Kanske speciellt för den som inte bor i fjällmiljö till vardags kan det vara svårt att hålla kunskaperna uppdaterade eller för den nyfikne nybörjaren att få lära sig mer. Därför startades nyligen ett nytt initiativ med lavinkvällar varje tisdag i mars.

Erik Ehrner är lavininstruktör på Sveriges Lavinutbildnignar. Under tisdagskvällarna i mars finns det möjlighet för den som vill att tillsammans med Erik uppdatera sina lavinkunskaper eller lära sig mer om hur man bäst undviker laviner. Varje tisdag i mars körs lavinkvällarna i Flottsbro.

Under 90 minuter går ni igenom hur du bäst och snabbast använder din transceiver, sond och spade. Mer om eventen hittar du HÄR


Text: Peter Nilsson • 2021-02-25
NyheterLavinsäkerhet

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top