Alex Hall. Foto: Skärmdump

X Games

X Games Real Ski – Filmtävlingen där du är domare

Sex inbjudna team gör varsin film. De får 90 sekunder på sig att övertyga publiken som sedan röstar fram en vinnare. Här är alla bidrag.

Text: Peter Nilsson • 2021-02-27 Uppdaterad 2021-02-28

Games Real Ski 2021 är igång. Sex olika team bestående av åkare och filmare gör upp i tävlingen. Varje team har fått två månader på sig att knåpa ihop varsin film där de trycker in så mycket action de bara kan på en och en halv minut.

Tävlingen bedöms av en domarjury som kommer att dela ut guld-, silver- och bronsmedaljer. Den riktigt stora prestigepriset avgörs dock genom publikens röster. Där är upplägget enkelt: tittarna röstar och ett vinnande team tar hem priset.

Bland bidragen finns bland andra veteranen Tanner Hall som levererar en ny street-edit vid 37 års ålder. Vi har även svensk närvaro via Alex Hackel som teamat upp med Pär ”Peyben” Hägglund, ett team vi känner igen från gänget The Bunch.

Röstningen är öppen till och med 20.00 PST söndag 28 februari (alltså 05.00 på måndag morgon svensk tid).

Rösta på ditt favoritbidrag HÄR.

TÄVLANDE BIDRAG

Ferdinand Dahl


Tanner Hall


Alex Hackel


Lupe Hagearty


Taylor Lundquist


Alex HallText: Peter Nilsson • 2021-02-27
NyheterX Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen