Brant åkning på tävlingsfacet i Fieberbrunn, Österrike. Foto: FWT / D. Daher

Brant åkning på tävlingsfacet i Fieberbrunn, Österrike. Foto: FWT / D. Daher

Freeride World Tour

Freeride World Tour laddar för Österrike

Världstouren i friåkning fortsätter till Fieberbrunn i Österrike. Har vi riktigt tur blir det rentav två tävlingar.

Text: Peter Nilsson • 2021-03-06 Uppdaterad 2021-03-06

Efter två tävlingar i Andorra laddar åkarna och organisationen på Freeride World Tour om för nästa tävlingsstopp i Fieberbrunn, Österrike. De svenska åkarna är laddade och det är vi med.

För att få optimala förhållanden har väderfönstret för tävlingen satts till 12 – 17 mars. Organisationen flaggar även för att det kan bli aktuellt med en extra tävling som ersättning för den tidigare inställda tävlingen i Kicking Horse, Kanada. Det beror i slutändan på snö- och väderförhållanden. Vi håller tummarna och hoppas på en bra show.

Vi håller dig uppdaterad med mer info om vilken tävlingsdag det blir. Live stream från tävlingen hittar du här på akaskidor.se


Mer från Freeride World Tour


Text: Peter Nilsson • 2021-03-06
NyheterCarl RegnérCody BramwellDavid DelivFreeride World TourKristofer TurdellÖsterrikeReine Barkered

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen