Inspiration till äventyret i nya Åka Skidor

Marsnumret är här

Ut på äventyr med nya numret av Åka Skidor

Inspireras till vårskidåkningens alla äventyr i marsnumret av Åka Skidor.

Text: Åka Skidor • 2021-03-15 Uppdaterad 2021-12-07

Det senaste numret av Åka Skidor är precis på väg till prenumeranternas brevlådor och kommer snart upp på tidningsställ runtom i landet. I marsnumret hyllar vi äventyret. Vårvintern är tiden för att ge sig ut på det där äventyret som får pulsen att slå lite snabbare. Låt dig inspireras och börja planera för den där resan du drömmer om, oavsett om den blir av i år eller en annan gång.

Här kommer en första kik på lite av vad du hittar i tidningen.

50 Project

Efter att i många år filmat med världens största skidfilmsbolag och med en lång karriär som professionell skidåkare bestämde sig Cody Townsend för att ta sig en ett nytt projekt. Han hittade en klassisk bok med Amerikas 50 stora toppar, och bestämde sig för att åka dem allihop.

Den första episoden ser du här


Pyrenéerna

En för många helt förbisedd bergskedja som många inte ens tänker på när de tänker på skidåkning i Europa. Vi kan rapportera att det är läge att tänka om.


Lofoten

En resa där ingenting var säkert. Förutsättningarna såg ärligt talat ganska dåliga ut. Hade det bara handlat om att få ut bäst skidåkning just de dagarna hade vi nog åkt någon annanstans. Men vi ville titta efter. Lofoten kändes spännande. Vi åkte ändå.


Omslagsbild

Foto Martin Wichardt
Åkare Kristofer Turdell
Plats Hakuba, Japan

I djup pudersnö kan det kännas som att ingenting annat existerar än just det ögonblicket, precis där och då. Som att befinna sig i en helt vit värld. En liten bubbla. Den känslan fångar Martin Wichardt i den här bilden. Ett fruset ögonblick i ett perfekt tunnelseende.


Prenumerera

Din brevlåda förtjänar bättre än tråkiga räkningar och lokaltidningar där det mest inspirerande nyheten är en kommande renovering av den lokala ICA-butiken. Använd den till något roligt istället. Teckna en prenumeration på Åka Skidor idag och få världens bästa skidåkning rakt ner i brevlådan, innan tidningen kommer ut i butiken. Prenumerationen tecknar du HÄR.


Text: Åka Skidor • 2021-03-15
NyheterÅka Skidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen