Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Missa inte: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

I helgen börjar den första digitala upplagan av Haglöfs Åka Skidor Freeride Days. Här är en liten försmak av vad som väntar.

Text: Peter Nilsson • 2021-03-25 Uppdaterad 2021-03-26

Söndag 15.00 börjar den nya digitala upplagan av Haglöfs Åka Skidor Freeride Days.

Vad som ursprungligen var ett tredagars-camp där vi åkte skidor tillsammans, dela erfarenheter och inspireras till fortsatt skidglädje, fick till i år stöpas om på grund av pandemin. Men inget ont som inte har något gott med sig. När Haglöfs Åka Skidor Freeride Days nu flyttar ut på nätet blir evenemanget tillgängligt för dig när du vill, var du vill. Var med och lär dig saker, delta i tävlingar och inspireras att ta några extra varv i din hemmabacke. Det kostar ingenting att vara med och alla är välkomna.

Här kommer några hållpunkter av vad som kommer vara möjligt att ta del av under dagarna.

Toppturstips med bergsguide Martin “Bruce” Lundberg

Martin “Bruce” Lundberg är IFMGA-certifierad bergsguide och har många års erfarenhet av att guida skidåkare på berg världen över. Vi bad honom om några tips på vad man ska tänka på när man ska ut på topptur. Det resulterade i en miniserie i tre avsnitt.

En dag på berget med Summit Guides

Hur tänker vi när vi planerar och genomför en dag på berget? Johan och Martin från Årebaserade guidefirman Summit Guides tar oss med på en topptur på Skutan och ger oss en inblick i hur de resonerar för att hitta den bästa skidåkningen för dagen.

En första koll på ett helt nytt klädställ från Haglöfs

Till nästa år släpper Haglöfs ett helt nytt skalställ för skidåkning. Vi hör skidåkaren Per Jonsson som varit delaktig i utvecklingen av stället berätta om tankarna bakom funktionerna och utvecklingsprocessen.

Titta närmare på nästa års skidor

Vi tittar lite närmare på några av nästa års bästa skidor.

Inspirerande skidåkning

Vi har samlat ihop material som garanterat får dig att vilja skjuta allt vad sommarplaner heter på framtiden.

Tävlingar

Varje dag har du chansen att vinna priser från våra samarbetspartners.


Du följer Haglöfs Freeride Days på akaskidor.se och på vår Instagram @akaskidormag


Text: Peter Nilsson • 2021-03-25
NyheterBlack CrowsElanFactionFreeride Days 2021Haglöfs

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top