Åkarmöte för första dagen av NM i Riksgränsen.

Åkarmöte för första dagen av NM i Riksgränsen.

NM Riksgränsen

Digitalt åkarmöte för NM i Riksgränsen, dag 1

NM är i år anpassat till restriktioner. Här är åkarmötet för den första tävlingsdagen.

Text: Peter Nilsson • 2021-05-02 Uppdaterad 2021-05-02

Årets upplaga av Scandinavian Big Mountain Championships i Riksgränsen ligger i startgroparna. Efter några dagar av snöstorm har solen nu tittat fram över ett Nordalsfjäll med goda snöförhållanden.

I stora drag kommer tävlingen gå till på sedvanligt sätt. Förändringar har däremot gjorts för att utesluta alla moment som innefattar folksamlingar. Bland annat kommer åkarmöten, resultatpresentationer och prisutdelningar genomföras digitalt.

Här är åkarmötet för den första tävlingsdagen och kvalet på Sadeln.Text: Peter Nilsson • 2021-05-02
NyheterExtrem-NMRiksgränsen

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen