Åka Skidor

Åka Skidor gör säsongsdebut i Alperna

Åka Skidors första nummer för säsongen har landat i din brevlåda. Och vi tar sikte mot Alperna direkt.

Text: Åka Skidor • 2021-08-24 Uppdaterad 2021-12-07

Det känns som en evighet sedan vi hade äran att få dyka upp i din brevlåda men nu är säsongens första Åka Skidor äntligen här. Och vi tar sikte på Alperna direkt när vi besöker den lilla byn Nendaz i Schweiz, reder ut vart redaktionen helst reser i vinter, går på topptur med Funäsdalens mest öppenhjärtiga skidåkare och kollar in vinterns bästa nyheter. Självklart får du även Zoom med världens bästa skidbilder och en hel massa annat.


Nendaz

Den lilla byn Nendaz i Schweiz bjuder både på en bakväg in i det stora systemet 4 Vallées och riktigt stor friåkningsterräng.


Åka Skidors bucket list

Åka Skidors redaktion har varit på många platser på jorden och glidit på snö. Det här är orterna vi missat och drömmer om.


Kungen av Funäsdalen

Frispråkig, engagerad och passionerad. Vi tar rygg på Funäsdalens starke man Jon Wagenius på topptur på Skarvarna.


Säsongens nya prylar

Åka Skidor tar en titt i butikshyllan och hittar några av vinterns bästa prylnyheter.

Prenumerera på Åka Skidor!

Missa inte nästa nummer av Sveriges bästa skidtidning! Som prenumerant får  du tidningen direkt hem i brevlådan, tillgång till vårt digitala arkiv, tidningen i din läsplatta eller mobil, och rabatt i Åka Skidor Shop.

½ år 5 nr 359:- 
1 år 10 nr 699:-
2 år 20 nr 1299:-

dintidning.se/aka-skidor


Text: Åka Skidor • 2021-08-24
NyheterÅka SkidorFunäsdalenNendazSchweiz

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen