Alex Hackel firar att prylguiden är här med en tailpress. Foto: Alric Ljunghager

Åka Skidor

Åka Skidors Prylguide är äntligen här

Den ultimata guiden till årets bästa skidprylar är äntligen här, komplett med skidtest och stor köpguide till pjäxor.

Text: Åka Skidor • 2021-10-26 Uppdaterad 2021-12-07

Åka Skidors prylguide har precis landat i brevlådan hos våra prenumeranter. Än en gång har vi satt ihop Sveriges största skidtest tillsammans med en stor köpguide till årets bästa pjäxor, både med och utan gåläge, kollat in säsongens skönaste skidkläder och tagit en titt på nya hjälmar, goggles, handskar, lavinryggsäckar och mycket mer.

Skidtest 2022

Vår fantastiska testpatrull har hårdkört 60 par skidor för alla förhållanden från stenhård pist till puder och toppturer

Köpguide till pjäxor

Få delar i din skidutrustning är lika viktig som dina pjäxor, både för komforten och åkegenskapernas skull. Vi har kikat på några av de bästa modellerna på butikshyllorna den här säsongen. Både med och utan gåläge.

Bindningar

Utbudet av bindningar är större än någonsin förr. Vi listar ett gäng av de allra bästa modellerna, oavsett om du ska gå långa toppturer, carva i pisten eller åka allt som går med en och samma utrustning.

Skidkläder

Skidmodet i år går i två trender: funktion och åter funktion Och kanske lite khaki då också förstås.

Prylar

Vi kollar självklart även på hjälmar, goggles, lavinprylar, airbags och en massa annan utrustning för din dag på berget.

Prenumerera på Åka Skidor

Teckna din prenumeration på dintidning.se/aka-skidor


Text: Åka Skidor • 2021-10-26
NyheterÅka Skidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top