Foto: Faction/Red Bull Media House

Skidfilm

Sverigepremiär för Factions nya film Roots

Torsdag 11 november Sverigepremiärar Factions nya film Roots i Östersund och Göteborg.

Text: Anton Furuland • 2021-11-10 Uppdaterad 2021-12-07

4 november gjorde Factions tredje längre skidfilm Roots världspremiär med visningar i ett gäng nordamerikanska städer samt i Paris och Genève. Imorgon torsdag 11 november är det dags för premiär på svensk mark och först ut är Östersund och Göteborg. I Östersund är det Ecocaféet som med start 18.45 bjuder in till visning med lite andra roliga skidinslag, medan Roots i Göteborg visas på Skistore i samband med deras säsongarkväll med start 18.30. Båda visningarna är gratis.

I filmen väntar episk åkning i till exempel Verbier, Ruka och Dolomiterna. Spana in trailern här och du lär få svårt att hålla skidpeppen i styr.

16 november anländer Roots till skåningarna och Lund. Filmen visas då på Stadsteatern under den filmfestival som arrangeras av Lunds Extremsportarsällskap. Det ska även bli en visning i småländska Hestra så småningom, men datum är än så länge inte spikat.

Info

factionskis.com


Text: Anton Furuland • 2021-11-10
NyheterFactionfilmFilmtrailerVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top