Lägg till skidtestning på det här och det finns att göra till helgen i Åre. Foto: Adam Klingeteg/Åre Sessions

Åre

Åre Sessions värmer upp med förfestival

Helgens skidtestardagar i Åre får en extra krydda – Åre Pre Sessions med artister som Sabina Ddumba, Zikai och Zacke.

Text: Anton Furuland • 2021-12-07 Uppdaterad 2021-12-07

28 april till 1 maj är tanken att musik- och skidfestivalen Åre Sessions ska arrangeras igen efter coronapausen, men redan till helgen går det att få en försmak av vad som komma skall. Lagom till helgens skidtestardagar i Åre 10-12 december bjuder man in till ett slags förfestival kallad Åre Pre Sessions med liknande upplägg men såklart i lite mindre skala.

Några av artisterna som är klara för Åre Sessions 2022.

I byn blir det konserter med artister som Sabina Ddumba, Zacke, Molly Hammar och Zikai och på det kommer också Red Bull köra en premiärvisning på La Gondola av Jérémie Heitz nya film La Liste II samt erbjuda skidåkning med världsmästaren Kristofer Turdell för några lyckligt lottade. Platserna till Heitz film och skidåkningen med Turdell är nämligen begränsat till antalet och är redan fullbokade.

Det går att registrera sig på en kölista till Heitz och Turdell, vilket du gör på aresessions.com. Där hittar du också mer info och fullständigt schema för både förfestivalen och vårens stora galej.


Text: Anton Furuland • 2021-12-07
NyheterÅre SessionsJérémie HeitzKristofer Turdell

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top