Anton Cork maxar utsikten. Foto: Johan Mårtensson

Sverige

Ramundberget bygger ny park – 100 procent natursnö

Till den här vintern får Ramundberget Snowparks en femte park – Ekorrparken som byggs helt av natursnö.

Text: Anton Furuland • 2021-12-08 Uppdaterad 2021-12-08

Fyra snowparks ska nu bli totalt fem när Ramundberget bygger ytterligare en park. Nya Ekorrparken kommer vara placerad i Osthang i östra delen av Ramundberget och här kommer man uppföra en sidehit, en corner och en roller i nedfarten Ekorrpasset och sen toppa av det med en enklare rail och box nere i Osthang.

Det här blir Osthangs första park och den kommer vara byggd av 100 procent natursnö.

– Under vintern finns här gott om orörd och inbjudande natursnö såväl i som utanför pisterna. Vi är en av Sveriges mest snösäkra skidorter och det känns superspännande att skapa fler möjligheter till lekfull åkning på berget med denna park, säger Olle Olsson, som är ansvarig för Ramundberget Snowparks.

18 december kör Ramundberget igång säsongen med ordinarie öppettider för liftarna.

Mer info

ramundberget.se


Text: Anton Furuland • 2021-12-08
NyheterOsthangRamundberget

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen