Testa tjejskidor med Åka Skidor

Åka Skidor

Damkväll i Duved med skidtest och afterski

Åka Skidor bjuder in till skidtest och afterski med damfokus i Duved den 18 januari tillsammans med branschens bästa varumärken.

Text: Åka Skidor • 2022-01-04 Uppdaterad 2022-01-21

Häng med Åka Skidor på kvällsåkning i Duved!Vi kör test med skidor och goggles från branschens bästa varumärken som valt ut det bästa i sina utbud för kvinnliga, entusiastiska skidåkare. Varje märke har kunniga representanter på plats som plockar fram det bästa för varje åkare.

Efter testet avslutar vi kvällen med afterski på Brödernas med mat, dricka, musik, tävlingar och skönt skidhäng med andra peppade skidtjejer.

Testa

Skidor från Nordica, Head, Völkl, Extrem och Skistarshop

Goggles från Smith

Lavinutrustning från Mammut

Värmeprodukter från Therm-IcTjejkväll i Duved

Datum 17 januari 2023

Tid 17.30

Plats Duved


Text: Åka Skidor • 2022-01-04
NyheterÅka SkidorEventExtremHeadNordicaSkidtestSmithTherm-IcVölkl

Copyright © 2023 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top