William Larsson tar luft i Åre. Foto: Adam Klingeteg

Åka Skidor

Nu har februarinumret av Åka Skidor anlänt!

Åka Skidors februarinummer är här med Frankrikes mest lättillgängliga topptursområde, perfekt manchester och Freeride World Qualifier.

Text: Åka Skidor • 2022-02-10 Uppdaterad 2022-02-10

Col Du Lautaret

Josefine Ås med Mattias Fredriksson i släptåg, visar upp Col du Lautaret – Frankrikes mest lättåtkomliga topptursområde.

Manchester

Emrik Jansson bjuder på en ren och skär hyllning till ett av skidåkningens absoluta höjdpunkter – perfekt preppad manchester.

Sven Brunso

Möt amerikanen Sven Brunso, en av världens mest publicerade skidåkare genom tiderna.

Freeride World Qualifier

Freeride World Qualifier är det snåriga systemet av tävlingar som (kanske) leder till en plats på friåkningens världstour. Åka Skidors skribent tar sig an skrovlig skitsnö och hopplös logistik i jakten på en dröm som kanske inte ens existerar.

Zoom

Februarinumrets Zoom fyller på peppen med skidkonst från Whistler, Revelstoke, Åre, Engelberg och Verbier.


Prenumerera på Åka Skidor

Teckna din prenumeration dintidning.se/aka-skidor


Text: Åka Skidor • 2022-02-10
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen