Henke tillbaka med besked.

Skidfilm

Windstedt Stories drar till Tegefjäll

Det var länge sen sist men nu är Windstedt Stories tillbaka med nytt avsnitt. Den här gången i Tegefjäll, fyllt med skidpepp.

Text: Anton Furuland • 2022-03-09 Uppdaterad 2022-03-09

Det har gått mer än ett år sedan Henrik Windstedt droppade något nytt avsnitt för hans filmserie Windstedt Stories, men den som väntar på något på något gott…

För nu har avsnitt 12 släppts av Windstedt Stories och det är svårt att inte ryckas med av skidglädjen när Henke tillsammans med Sverre Liliequist, Carl Regnér, William Larsson och Reine Barkered drar till Tegefjäll för att leta sköna linjer. Och sen avslutar hemma på gården i Ullån med att bygga lite hopp.


Text: Anton Furuland • 2022-03-09
NyheterÅreCarl RegnérHenrik WindstedtReine BarkeredSverre LiliequistTegefjällVideoWilliam Larsson

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top