Foto: Åre Sessions

Åre

Första artisterna till Åre Sessions klara

28 april till 1 maj. Då är det dags för Åre Sessions 202 och nu har man också presenterat fem klara artister.

Text: Anton Furuland • 2022-12-06 Uppdaterad 2022-12-06

Idag har både datumen för Åre Sessions 2023 presenterats – fredag 28 april till måndag 1 maj – och de fem första artisterna att ta plats på programbladet.

Det rör sig om Så Mycket Bättre-aktuella Daniela Rathana, Sarah Klang, Sara Parkman, dans/electro-duon Gidge och TikTok-hajpen BELL (Vi är lite osäkra på vad TikTok är för något, men har förstått att det är det nya svarta).
– Det känns helt fantastiskt att återigen få välkomna både bybor och inresta skid- och musikfantaster till Åre Sessions, och att redan nu kunna dela med oss av de första artisterna! En riktigt stark förstafemma med bland det bästa landet har att erbjuda på en festivalscen, säger Liza Nilsson från arrangören Luger.

Från tidigare års spelningar på Holiday Club. Foto: Åre Sessions

Precis som tidigare år gäller SkiPasset som festivalbiljett.

Mer info

aresessions.se


Läs mer om Åre:

Åka Skidor resguide: ÅreText: Anton Furuland • 2022-12-06
Nyheter2023AprilÅreÅre SessionsFestivalMusik

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen