Skidfilm

Ski n’ Sail i Grekland (!)

Skidåkning och snowboard i Grekland, hur bra kan det vara? Jävligt bra. Häng med Cody Bramwell med crew på en episk odyssé.

Text: Anton Furuland • 2022-12-20 Uppdaterad 2022-12-20

Sedan han var liten har svensk-engelske snowboardåkaren Cody Bramwell tillbringat sina somrar i Grekland – men aldrig varit där på vintern. Tills i år.

Då bjöd han med proffspolaren Jordy Kidner och ett gäng vänner på en oförglömlig resa i de uråldriga gudarnas land.

Äventyret resulterade bland annat i filmen Odyssey Of the Five Lucky Bastards. Filmen är gjord av Marcus Ahlström och presenteras av Stellar Equipment och Head Snowboard. Du ser den i spelaren här nedanför.


Text: Anton Furuland • 2022-12-20
NyheterCody BramwellDavid KantermoGreklandJordy KidnerSkidfilmStellar EquipmentVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen