Kanada

LIVE: Freeride World Tour Kicking Horse

FWT-tävlingen i Kicking Horse är bekräftad och nu ska det avgöras vilka som tar sig till finaltävlingarna.

Text: Anton Furuland • 2023-02-16 Uppdaterad 2023-02-17

Tävlingsledningen har nu bekräftat FWT-tävlingen i kanadensiska Kicking Horse – det tredje av fem stopp och det som ska avgöra vilka som klarar cuten och får köra de sista två tävlingarna och göra upp titeln som världens bästa friåkare.

Inför tävlingen ligger både Max Palm och Carl Regnér på rätt sida i rankingen med en tredje respektive femte plats. Reine Barkered är just nu utanför på en femtonde plats men har såklart alla möjligheter i världen att köra in sig på top-11, vilket är det som krävs.

För Kristofer Turdell verkar tyvärr tävlandet på FWT 2023 vara över, då han ej finns med på startlistan och det på grund av förmodad skada.Starttider FWT Kicking Horse, 17 februari

Sändningen startar på fredag svensk tid 16.20 och 16.30 kör första gruppen – snowboardherrarna.

  • Snowboard herrar
  • Skidor herrar
  • Skidor damer
  • Snowboard damer

Text: Anton Furuland • 2023-02-16
NyheterCarl RegnérFreeride World TourFreeride world tour 2023FWTgoldenKanadaKicking HorseKristofer TurdellMax PalmReine Barkered

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen