Ebba Forsgren flyger förbi linsen, långt därborta. Foto: Billy Söderin

Schweiz

Fantastiska dagar i Engelberg

Arbetet inför säsongen 23/24 är i full gång. Förra veckan var Åka Skidors testpatrull på plats i Engelberg för att granska nästa års friåkningsskidor.

Text: Åka Skidor • 2023-04-04 Uppdaterad 2023-04-04

Säsongen 23/24 må kännas avlägsen just nu men det betyder ju inte att vi på Åka Skidor bara kan slå oss till ro och lata oss tills det är dags igen. Tvärtom.

För precis som ifjol har vi skickat våran testpatrull till Engelberg för att testa, testa och återigen testa nästa års friåkningsskidor.

Vi kan omöjligt tänka oss en bättre skidort för just detta ändamål – så varför ändra på ett vinnande koncept liksom?

Vi tackar vår partner @mammut_swiss1862 som möjliggör att Europas bästa och mest initierade skidtest rullar på ännu ett år – dels genom att förse våra åkare på plats med gedigen bergs- och lavinkunskap och dels med kläder och ryggsäckar i toppklass.

Ibland får man muta testpatrullen med en pilsner eller två för att hålla humöret uppe.

Resultatet?

Det får du som vanligt ta del av till hösten i Åka Skidors stora prylguide men vi bjussar här på ett litet smakprov från de fantastiska dagarna i Engelberg.

Det är ett tufft och oerhört slitsamt jobb, men någon måste göra det.


Text: Åka Skidor • 2023-04-04
NyheterBilly SöderinEngelbergMammutSchweizSkidorSkidtestSkidtest 23/24TestTitlis

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen