Tävling

Tävling: Vinn ett nytt skidställ – Haglöfs Vassi GTX Pro

Skidstället Vassi är framtaget av skidåkare för skidåkare. Det är genomgående anpassat för friåkare med höga krav på sin utrustning.

Peter Nilsson • 2021-03-31

Varje dag under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days har du chans att vara med och tävla om priser som kommer göra dina skiddagar ännu bättre.

Du kommer kunna vinna nya skidställ, värmande lagerplagg, väskor och nya skidor.

Alla tävlingarna annonseras på vår instagram @akaskidormag. Där ser du även hur du gör för att delta.

Följ kontot för att inte missa chansen att vinna!

Tävlingen om ett nytt Vassi-ställ deltar du i genom att svara på en fråga i vår story.


Dag 4 – Haglöfs Vassi GTX Pro Jacket & Haglöfs Vassi GTX Pro Pant

Vassi Jacket är tillbaka – med besked. Helt ny design som tagits fram med offpiståkare i åtanke – och trots alla innovativa förändringar har vi behållit alla de bästa egenskaperna från föregångaren. Tillverkad av senaste generationens GORE-TEX Pro som ger maximalt skydd mot väder och vind tillsammans med andningsförmåga, och utrustad med ett antal fickor, laserskuren ventilation och snölås för riktiga puderdagar.

Den gör sig bäst tillsammans med Vassi GTX Pro pant, även den designad för hängivna offpiståkare. Senaste generationen GORE-TEX Pro har använts för att skapa ett riktigt tillförlitligt och skyddande plagg med god andningsförmåga – det här är en mycket slitstark skidbyxa som tar med dig på spännande äventyr de där riktiga puderdagarna. Med hög, bekväm linning och hängslen, ventilation längs hela sidorna, RECCO®-reflektor, rejäla förstärkningar som ser till att plagget håller längre och praktiska fickor.

Skidstället Vassi togs fram av dedikerade skidåkare för att vara ett riktigt bra friåkningsställ. Stället döptes till Vassi som en hyllning till fjället Vassechohkka, beläget precis bredvid skidorten Riksgränsen. Från toppen närmast skidanläggningen är det hela 852 höjdmeter ner till banvallen bredvid vägen. Ett rejält åk med andra ord. Vägvalet ner kan varieras från glassig cruising i kvällssolen till riktigt hård åkning.


Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top