5fd946048ee11

Skidorter

Sveriges bästa skidbröder i ny webbserie

Följ med Sveriges bästa friåkarbröder Carl och Olle Regnér i deras nya webbserie, Does Your Brother Ski. DYBS!

Text: Tobias Liljeroth • 2017-01-26 Uppdaterad 2017-01-26
Dom har dominerat på Extrem-NM, skrämt slag på motståndarna på FWQ-touren, varit på håret att kvala in till Freeride World Tour, slaktat puder i Engelberg och Chamonix, carvat blåis i Åre och däremellan tömt en och annan skidbar på dess innehåll (med eller utan Åka Skidors redaktion inblandad).
Sveriges bästa skidbröder i ny webbserie
Nu är Sveriges skönaste skidbröder Carl och Olle Regnér här igen med en egen webbserie vid namn Does Your Brother Ski, DYBS*. Följ med bröderna i jakten på en plats i finrummet på FWT och sökandet efter den perfekta snön i fyra avsnitt nu i vinter. Men för att mjukstarta kör vi igång med en prolog om vad som komma skall.

Produktion: tfjprod.com

Sveriges bästa skidbröder i ny webbserie

* För rättvisans skull ska vi också nämna att den tredje brorsan i klanen Regnér, Rasmus, som håller till i Stockholm och pluggar juridik. Däremot kan vi meddela att den gode Raz antagligen är familjens mest kompetenta allroundskidåkare. Och den som får hålla reda på sina yngre odågor till bröder.

Bröderna Regnér öser i Åre


Intervju: Bröderna Regnér – från käppar till puder


Text: Tobias Liljeroth • 2017-01-26
SkidorterÅreCarl RegnérFreeride World QualifierFriåkningOlle RegnérRiksgränsenScandinavian Big Mountain Championships

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen