Henrik Windstedt tar oss med på gängåkning i Åre i sin nya webbserie Windstedt Stories.

Skidorter

Gängåkning med Henrik Windstedt i Åre

Henrik Windstedt bjuder på gängåkning med polarna hemma i Åre (och inte vilka polare som helst) i första avsnittet av Windstedt Stories. Vi får också en ganska oväntad avslutning på dagen...

Text: Tobias Liljeroth • 2017-03-17 Uppdaterad 2017-03-17

Nu är den här. Första delen av nya filmserien ”Windstedt Stories”, där vi får följa med bakom kulisserna på Åre-baserade skidproffset Henrik Windsteds vardag som skidåkarproffs. Episod #1 är en heldag på fjället komprimerad till 13,34 minuter.

Ett avsnitt som innehåller det mesta ett skidproffs står inför en vanlig dag på jobbet: logistikfix för att få med alla polarna upp på berget, att den hårda vägen till toppen ibland tar tid. Men framför allt innehåller den, den sanna, smittande glädjen när kompisgänget till slut hittar ett par fantastiska platser att lägga drops ifrån. I filmen ingår även en del bister skidåkarverklighet, vi får följa med hem till Henrik och så bjuds det på lite naket.

Episod #1, kallad ”Gangshred Åre”, är starten för den nya filmserien Windstedt Stories. Serien, som är filmad och producerad av Simon Sjörén och hans Whiteout Pictures, är tänkt att visa Henriks vardag som professionell skidåkare. Håll utkik efter nästa del av Windstedt Stories hos Åka Skidor.

50 år av friåkning i skön retroparodi


Ny Sketchy line-film: I huvudet på Henrik Windstedt


Text: Tobias Liljeroth • 2017-03-17
SkidorterÅreErik SunnerheimHenrik WindstedtVideoWindstedt Stories

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen