5fd945f0c0677

Skidorter

Kunglig skidåkning med Daniel och Henke

Prins Daniel och Kung Henrik (Windstedt alltså) slår ett par svängar för att få barn och ungdomar att röra mer på sig.

Text: Tobias Liljeroth • 2017-03-22 Uppdaterad 2017-03-22

GEN-PEP är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Och inte minst att få unga människor att röra mer på sig. Och som skidåkare ser vi naturligtvis inget bättre sätt att göra det på än att åka skidor. Initiativtagare till organisationen är kronprinsessan Victoria och kronprins Daniel, bägge två entusiastiska skidåkare sedan barnsben. 

I den här kortfilmen har Daniel teamat upp med ingen mindre än Sveriges friåkarkung Henrik Windstedt på Baksidan i Åre. Även om vi måste säga att vi är lite besvikna över att inte få se prinsen slänga iväg en raggare utför Högsta i Östra ravin. Men det kanske kommer nästa gång.

Läs mer om GEN-PEP här

Text: Tobias Liljeroth • 2017-03-22
SkidorterÅreHenrik WindstedtPrins DanielVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top