5fd9300600c5a

Alperna

Jon Olsson tillbaka – tävlar mot Henrik Harlaut

Skador har hindrat Jon Olsson att på allvar ta sig tillbaka. Nu är alla skador läkta och första tävlingen inbokad – B&E Invitational.

Text: • 2016-01-08 Uppdaterad 2021-08-19

Tävlingen arrangeras av Henrik Harlaut och Phil Casabon för tredje gången. För Jon Olsson blir det hans första tävlingen på den stora scenen sedan han försök att slå sig in i alpina OS-laget.
Sedan dess har han dragits med skador, däribland en knäskada som höll honom borta en längre tid. Det var under den skadan som han insåg att han ville tillbaka till hoppandet.

B&E Invitational går av stapeln den 11-12 mars i Les Arcs och kommer förutom Olsson, Casabon och Harlaut även innehålla fler av jibbvärldens största namn – så som Tanner Hall, Tom Wallisch och Jossi Wells.

Trycket inför årets tävling är stor och det har skvallrats om att det kommer bli den mest stjärnspäckade upplagan någonsin(som om de redan presenterade namnen inte är stora nog). 

Som om det var nog så har du chansen att bli en av de inbjudna till tävlingen. Harlaut och Casabon passar nämligen på att arrangera en Online video-tävling där två wild cards kommer att dela ut(en till Europa och Ryssland och en för Nordamerika och resten av världen)

För mer information klicka här eller klicka på bilden. 

Jon Olsson tillbaka – tävlar mot Henrik Harlaut

Drömmarna förde Jon Olsson tillbaka till rötterna


Candide Thovex värmer upp – men för vad?


Svensk skidfilm med The Bunch – Finito


Text: • 2016-01-08
AlpernaHenrik HarlautJon OlssonLes ArcsPhil CasabonTanner Hall

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen